Menu

AGENDA

13 FEBRUARI 2019 - Ladiesnight Bioscoop Enschede aanvang 18.00 uur

Gun jezelf en je vriendinnen een geweldige avond en kom naar de Ladies Night bij Kinepolis!

Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje. In de bioscoop zijn er stands met accessoires, fashion, beauty en worden er prijzen verloot. Daarna bekijk je de voorpremière van een nieuwe film op het grote scherm. Na afloop ontvang je ook nog een goodiebag!


10 APRIL 2019 - Ladies Only Event Achilles'12 te Hengelo aanvang 19.30 uur

Gun jezelf en je vriendinnen een geweldige avond en kom naar het Ladies Only Event bij voetbalvereniging Achilles'12 !

Gratis entree en we beginnen om 19.30 uur. Diverse standhouders en er is ook een verloting met fantastische prijzen! Kom gezellig shoppen met jouw vriendinnen, moeder, zussen of collega's.


14 APRIL 2019 - Esreinmarkt Hengelo aanvang 10.00 uur

De Esreinmarkt staat al tientallen jaren in de top van de markten in deze regio, er is veel publiek, een goede sfeer en altijd zon! Er is een warenmarkt en een rommelmarkt.Veel kraampjes waar je lekker kan rondstruinen. 


4 JUNI 2019 - Ladies Only Event - Colorful Hapiness Hengelo aanvang 19.00 uur

Op dinsdag 4 juni vindt de 14e editie plaats in het Prins Bernhard Plantsoen in Hengelo. Groot aanbod aan exposanten. Het Event begint om 19.00 uur en eindigt om 22.30 uur. Onder het genot van een hapje en drankje kun je naast het shoppen genieten van live muziek. De entree is gratis en reserveren is niet nodig, dus kom gezellig langs met je vriendinnen, collega's, moeder of (schoon)zussen.


14 JUNI 2019 - Ladies Event HVV Hengelo

Ook dit jaar vind je ons tijdens dit gezellige evenemnt bij de voetbalvereniging HVV Hengelo. In verband met het 110 jarig bestaan van de club pakken ze nog eens extra uit. Tijdens deze avond kun je shoppen bij diverse standhouders en er is ook nog een modeshow van Tasche. Gezellig event om met een paar dames langs te komen!


7 JULI 2019 - Sfeermarkt Vasse aanvang 12.00 uur

Gezellige markt met veel bezoekers. Een markt met een uitgebreid muzikaal podiumprogramma, kinderactiviteiten, kinderrommelmarkt, vele gevarieerde standhouders en meer. 


12 JULI 2019 - Wiezo Wierden aanvang 14.00 uur

Gezellige markt met veel bezoekers. Een markt met een uitgebreid muzikaal podiumprogramma, kinderactiviteiten, kinderrommelmarkt, vele gevarieerde standhouders en meer. Van 14.00 uur tot 21.00 uur.

 

© 2019 MusthavesSieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel