Menu

RETOURNEREN

Niet helemaal tevreden? 

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij Musthaves Sieraden heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na factuurdatum. Hierbij is het wel van belang om te vermelden dat je een aankoopbewijs nodig hebt om je geld terug te krijgen of garantie te krijgen.

Retourneren is vrij eenvoudig via onze retourpagina klik op deze link: https://musthavessieraden.shipping-portal.com/returns/ Houd de track and trace code van jouw pakketje bij de hand en volg de stappen op de retourpagina. Retourneren is nog nooit zo simpel geweest! Volg de stappen print het retourlabel en plak dit op jouw pakketje en lever het in bij een DHL Servicepunt.

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct door ons terug gestort op je (bank)rekening / creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt vanaf het moment van overmaken maximaal 5 werkdagen. Als je betaald hebt met een creditcard kan het zijn dat het wat langer duurt.

Belangrijk: wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden zo mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Let op: de retourkosten (dit zijn de kosten die je betaald voor het terugsturen van de bestelling naar ons) zijn voor eigen rekening! Wil je geen retourkosten betalen? Dan kun je je pakketje retour brengen bij ons in Hengelo Ov. De kosten voor retourneren bedragen €3,95 deze kosten zullen in mindering worden gebracht op het door jou te ontvangen bedrag van jouw retouren.

Heb je nog vragen over het retourneren neem dan contact met ons op. 

© 2019 MusthavesSieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel